Reparasjon og service

Vi utfører alle typer reparasjoner og serviceoppdrag.

Smykker og klokker blir med tiden slitt og må inn til kontroll, sjekk, service og reparasjon. Kom innom minst en gang i året for en sjekk av dine smykker. Dette er viktig for å se etter om fatningene er slitt slik at ikke stener kan løsne og i verste fall kan falle ut. La oss samtidig foreta en grundig rens av dine smykker i vår ultralyd maskin. Vi har kompetente gullsmeder med lang erfaring ansatt i våre forretninger. Disse kan svare deg på spørsmål i forbindelse med alle typer reparasjoner og serviceoppdrag.

Reparasjon og service av klokker:

Ditt ur trenger jevnlig service og stell for å fungere optimalt og vare lengst mulig. Her er noen enkle servicetips du bør utføre på ditt ur jevnlig:

  • Batteribytte er en selvfølge hvis uret ditt går på batteri. Vi ordner dette mens du venter
  • Be om at vi også utfører en trykktest og sjekker pakninger på ditt ur, slik at uret holder den vanntettheten det skal.
  • Skift rem før det er for sent. En skinnrem har begrenset levetid, særlig hvis den blir utsatt for fukt. Vi har remmer på lager. En ny rem får uret ditt til å se nytt ut.
  • Har uret ditt metall lenke bør det jevnlig renses for støv og urenheter som fester seg i leddene. Rens av lenke kan man utføre selv ved å vaske det jevnlig i litt salmiakk vann. Vi renser lenker i ultralyd maskin og får vekk alle urenheter. Vi kan også polere opp lenket ditt for deg.
  • Har du et mekanisk ur som begynner å sakne seg, eller står, må urverket mest sannsynlig renses og slitedeler må byttes.