kjøp av ditt gamle gull

Vi kjøper ditt gamle gull. Gullet sendes til resirkulering for å bli gjenbrukt til nye smykker. Dette er bærekraftig, bra for miljøet, og sørger for sirkulær økonomi. 

Vi gir deg to forskjellig priser avhengig av om du ønsker verdien utbetalt kontant (pengeoverførsel til konto), eller om du ønsker å bruke verdien som betaling for for varer hos oss eller til uttak av et gavekort (gyldighet 1 år). Vi kan også omarbeide eller lage nye smykker av ditt gamle gull. Les mer om redesign her.

Gullet kan leveres oss direkte i butikk, eller sendes oss i registrert pakke. 

Vi gjør oppmerksom på at kjøp av gammelt gull krever bevilgning både fra politiet og justervesenet. Med dette er vi underlagt de til enhver tid gjeldende regler. Dette betyr at selger av gullet må vise gyldig legitimasjon og blir registrert. Gullet går så til en syretest for å måle karat (gullgehalt) og vekt, før endelig utregning kan gjennomføres. I tillegg er det er krav om at det innleverte gullet må oppbevares i 14 dager før handelen kan utføres. 

kjøp mot kontant utbetaling

14 karat gull (stemplet 585)
NOK kr. 270,- / pr. gram
 
18 karat gull (stemplet 750)
NOK kr. 330,- / pr. gram

kjøp mot varer / gavekort

14 karat gull (stemplet 585)
NOK kr. 290,- / pr. gram
 
18 karat gull (stemplet 750)
NOK kr. 350,- / pr. gram

Vi har ingen skjulte gebyrer når vi kjøper ditt gull. Prisene er det du får utbetalt. Flere av våre konkurrenter har ulike gebyrer som trekkes fra oppgitt pris og dermed gir deg en lavere sluttsum.

NB Alt innlevert metall vil bli syretestet for å avdekke type legering. Resulterer dette i retur må kr. 300,- i kostnad for syretest påregnes.