vår historie

Gullsmed Heyerdahls forretning i Roald Amundsensgt.6 i Oslo fra 1992 – 2012

50 år som en av de ledende i bransjen

Gullsmed Heyerdahl a.s. ble etablert i 1972 av gullsmed og diplomgemmolog Sten Heyerdahl. Butikken ble etablert på Fritjof Nansens plass ved rådhuset, og flyttet senere til Hjørnet Fritjof Nansensplass / Roald Amundsens gt. der de drev en av Norges største gullsmedforretninger.

Heyerdahl ble raskt kjent som en av Norges ledende gullsmeder innen spesielle smykker, diamanter og perler, og satset tidlig på merkevarer og høy kompetanse i forretningen. I 1991 ble det etablert en filial på CC-Vest. Et senter som mange mente den gang var en håpløs etablering, men som i dag er blant Norges beste kjøpesenter med høyest omsetning pr. kvadratmeter i Norge.

Stens sønn Thomas Heyerdahl utdannet seg til gullsmed og diamantekspert, og begynte i selskapet i 1994. Han etablerte filial i Karenslyst allè på Skøyen i 1996, og tok over som daglig leder og eier av selskapet i 2007. Thomas har fornyet selskapet de senere år ved å satse på høy kompetanse, og unike produkter. Han har skapt mye PR world wide gjennom å utvikle nye innovative produkter i samarbeid med internasjonalt kjente selskaper. Han har også fornyet selskapets profil og visuelle uttrykk, og satset tidlig på å synlighet i sosiale media. Dette resulterte i at Gullsmed Heyerdahl a.s. vant Næringslivsprisen i 2009 i konkurranse med mange nominerte selskaper fra hele Norge.

Gullsmed Heyerdahl består i dag av 20 motiverte, faglig kompetente medarbeidere fordelt på våre forretninger på Paleet og CCVest på Oslo´s vestkant.