Hvordan fri til sin kjære?

La deg inspirere av våre 50 tips

 

De beste offentlige frieriene

1. Har du sans for det dramatiske? Ta kontakt med de ansvarlige for et teater med passende tema og arranger et frieri på scenen etter at teppet har gått ned.

2. Bestill en helsides annonse i en avis du vet kjæresten din leser daglig.

3. Arranger et overraskelsesfrieri med en gatekarikaturtegner. Få ham til å tegne et bilde av dere to med snakkebobler. I din skal det stå, «Vil du gifte deg med meg?» og i hennes, «Ja!»

4. Betal dykkerne i et akvarium for å sette i stand et friershow inne i den største fisketanken. Gi dem et håndskrevet skilt hvor det står «Vil du gifte deg med meg?» som de kan holde opp mot glasset.

5. Send kjæresten din på skattejakt. Ha den første ledetråden hjemme, og send henne deretter på tur gjennom alle favorittstedene deres i byen. Når hun kommer til det siste hintet, står du der på kne med diamantringen som premie.

6. Ta henne med ut på byen for å danse og be DJ’en eller bandlederen om å gi deg mikrofonen så du kan dedikere en sang til henne og fri på dansegulvet.

7. Lei inn en pilot til å skrive frieriet ditt på himmelen slik at alle kan se.

8. Skal du fly i nærmeste fremtid? Bruk flyets høyttalersystem (avtal selvfølgelig med personalet først) og fri 10 000 meter oppe i luften.

9. Er dere glade i film? Få din lokale kino til å sende ditt frieri som en annonse før filmen starter, og pass på å være der i god tid.

10. Samle en haug med venner og familie til en fest. Få alle til å ta på seg en T-skjorte med en av bokstavene i setningen «Vil du gifte deg med meg?» Når du så går inn i rommet med kjæresten din foreslår du et gruppebilde og lar T-skjortene tale for seg.

De beste hjemmefrieriene

11. Vent til hun har lagt seg og gå til smykkeskrinet hennes, erstatt en ring hun alltid bruker med en diamantdiamantring. Hun kommer til å bli fullstendig sjokkert om morgenen når hun skal ta på seg sin vanlige ring.

12. Skriv et kjærlighetsbrev til henne med et frieri på slutten. Legg det inni hennes favorittbok eller den hun holder på å lese, og når hun finner brevet overrasker du henne med diamantringen.

13. Skru av alle lysene i huset og lag en sti av lys som leder til en sirkel av telys med diamantringen i midten.

14. Putt diamantringen forsiktig på fingeren hennes mens hun sover og vekk henne med champagne og jordbær. Først vil hun bare synes det er romantisk – den virkelige overraskelsen kommer når hun legger merke til sin nye ring på fingeren.

15. Fest et rødt fløyelsbånd fra et punkt i huset til et annet. Langs båndet fester du små lapper som erindrer perfekte stunder i forholdet deres. Du venter på kne ved siste stopp med diamantringen i hånden.

De beste teknologiske frieriene

16. Spill inn ditt frieri som en podcast og snik den inn på iPod’en hennes.

17. Last opp en video av frieriet ditt på Youtube (si til henne at du har en hysterisk hjemmevideo å vise henne).

18. Stjel det digitale kameraet hennes og dra til hennes yndlingssted. Ta med en venn og få laget plakater med ordene «vil», «du», «gifte», «deg», «med» og «meg?» på. Få vennen din til å ta bilde av deg mens du holder hver av plakatene i forskjellige posisjoner. Når du kommer hjem forteller du henne at du lånte kameraet hennes og ber henne om å laste opp bildene.

19. Lag en høyteknologisk skattejakt: Send partneren din meldinger som leder henne til et hemmelig sted. Hold oppmerksomheten hennes ved å sende henne søte sms’er langs veien mens du leder henne mot deg der du står på i kne med diamantringen i hånden.

20. Lag en hjemmeside hvor du erklærer din kjærlighet og dine intensjoner. Gi kjæresten din en lapp med nettadressen skrevet på den. Etter at hun har sagt ja (noe hun selvfølgelig gjør!), kan hun stolt sende siden videre til venner og familie.

21. Sett opp en streamingkanal (for eksempel på Ustream.com) og inviter alle deres venner og familie til å se frieriet live fra hvor enn du velger å fri!

De beste kulinariske frieriene

22. Få plassert esken med diamantringen sammen med desserten på deres yndlingsrestaurant.

23. Sett sammen en gaveeske av gode delikatesser – den beste sjokolade eller kaffe – og gjem diamantringen blant presangene (i esken sin, så den ikke forsvinner blant godsakene).

24. Spør dessertkokken om å skrive «Vil du gifte deg med meg?» med sjokoladesaus rundt kanten på desserttallerkenen hennes.

25. Spør en baker om å lage en kake med frieriet skrevet i glasuren. Få ham til å sette kaken i vinduet og ta med kjæresten på vindusshopping.

26. Lag en personlig fortune cookie med frieriet ditt inni.

De mest lekne frieriene

27. Lag ditt eget kryssord og vær klar til å hjelpe henne med det over frokosten.

28. Stav frieriet i taket med klistremerker som lyser i mørket. Skru av lyset når dere legger dere og vent på det uunngåelige gispet.

29. Stav frieriet med kjøleskapsmagneter.

30. Snik deg inn på kontoret eller klasserommet hennes før hun kommer dit og skriv frieriet på pulten hennes eller på tavlen. Gjem deg i skapet eller rett utenfor rommet til hun kommer inn.

31. Få tak i et skjema over ringstørrelser og be kjæresten din om å finne sin størrelse. Når hun anklager deg for å ødelegge overraskelsen om at du skal kjøpe en diamantring til henne, si: «Ok, prøv denne i stedet,» og vis henne at du allerede har kjøpt en.

32. Spill hangman og sett setningen til å være «Gift deg med meg.»

De beste høst- og vinterfrieriene

33. Under Halloweenforberedelsene, utfordre henne til en gresskarutskjæringskonkurranse, og skjær inn ordene «Gift deg med meg» i ditt gresskar.

34. Skriv «Vil du gifte deg med meg?» på undersiden av en drage og fly den på en varm, vindfull ettermiddag.

35. Få en venn eller et familiemedlem til å arrangere en piknik – med ost og vin, naturligvis – for dere i en park. Ta med kjæresten din på tur hvor dere kommer til å snuble over denne overraskelsespikniken, og fri.

36. Rip inn frieriet ditt i frosten på bilruta hennes.

De beste vår- og sommerfrieriene

37. Fri i en botanisk hage når alt er i full blomst

38. Samle familiene deres for en grillfest og gjør en familiekveld ut av det

39. Dra på stranda og bygg et sandslott (i trygg avstand til vannet!) og plasser diamantringen på det høyeste tårnet. Så ber du henne komme for å beundre verket ditt.

40. Lag din egen flaskepost. Kvelden før en planlagt dag på stranda skriver du et kjærlighetsdikt på en bit pergamentpapir, putter det sammenrullede papiret i en antikk flaske med kork som du begraver på et godt markert sted i sanda ved håndklærne deres. Pass på at dere «oppdager» flasken mens dere graver sammen – og ha diamantringen klar.

De mest omtenksomme frieriene

41. Hvis du er av den kunstneriske typen eller bare liker å lage ting med egne hender, integrer noe du har laget inn i frieriet. Er du for eksempel flink i kunst og håndverk, kan du presentere diamantringen i en spesiell egenprodusert smykkeeske.

42. Kjøp et kjæledyr hun alltid har ønsket seg (kanin, kattunge, valp) og knyt diamantringen løst fast rundt halsen på dyret. Eller bruk en kosebamse – fremdeles søtt, men mindre vedlikehold!

43. Si til kjæresten din at du vil lage en tidskapsel med henne som dere kan begrave og grave opp igjen om mange år. Når dere samler sammen tingene, si at det ikke vil være komplett uten et bilde av øyeblikket dere forlovet dere! Ha kameraet klart til å ta bildet rett etter at du overrekker henne diamantringen.

44. Lei en Vespa scooter og inviter kjæresten med på en kjøretur, men minn henne på å bruke hjelm for sikkerhetens skyld. Gi henne hjelmen (med diamantring esken inni), og så kan dere suse rundt i byen for å feire!

45. Møt henne til en drink på en fin hotellbar. Når det er på tide å dra kan du nevne at du allerede har bestilt et rom for natten. Når du åpner opp døra til hotellrommet venter roser, lys og champagne – alt klart for et perfekt overraskelsesfrieri.

Småteite (men hysterisk morsomme) frierier

46. Lag en liste med 10 grunner til hvorfor du vil gifte deg med din kjære. Les dem opp for henne foran en gruppe mennesker, få dem levert via syngende telegram, eller send dem skrevet på individuelle lapper i løpet av dagen (eller 10 dager!), og den siste lappen ankommer med personlig bud (deg!)

47. Vil du virkelig overraske kjæresten din? Klipp ut bunnen av en kjempestor pappeske, pakk den inn med fint papir og en sløyfe, og sett på et kort som sier «Det som er inni denne esken er en gave som varer livet ut.» Lever deg selv til kontoret eller inngangsdøra hennes.

48. Putt diamantringen hennes i en pakke frokostblanding som den hemmelige overraskelsen (pass på at det ser ut som esken er uåpnet).

49. Få henne til å føle seg som en filmstjerne og sett opp frieriet som en scene i favorittfilmen hennes. Du kan arrangere deres eget Pretty Woman-øyeblikk (finalen, selvfølgelig): Lei en hvit limousin og klatre gjennom takluken med blomster i hånda for å erklære din kjærlighet når du ankommer hjemmet hennes.

50. Enda et morsomt filmfrieri? Stjel det fra den berømte Say Anything-scenen: parker deg selv utenfor huset hennes mens stereoen spiller favorittsangen deres på full guffe og fri på plenen.

Viktig punkt for å lykkes:

Diamantringen må selvfølgelig være kjøpt hos Heyerdahl – se forslag til ringer her. Vi har JA garanti – eller pengene tilbake ♥

Lykke til!