Gifteringworkshop

Gullsmed Heyerdahl er stolte av å presentere en eksklusiv workshop i samarbeid med Bugge & Authen Juvelérverksted.

Workshopen lar vordende brudepar lage sine egne gifteringer på et ekte gullsmedverksted. Under kyndig veiledning fra våre gullsmeder, kan du sammen med din kjære skape deres helt unike ringer.  Dere vil få grundig teoretisk opplæring samt praktisk veiledning i hvordan en giftering blir laget, fra bruk av verktøy og materialvalg, til design og utforming. Sammen får dere både smelte, lodde og polere deres egne ringer. Resultatet blir ringer som det kun finnes en av i verden. Hva er vel mer romantisk en å ha laget hverandres gifteringer?

Workshopen går over to dager (lørdag morgen til søndag ettermiddag), og finner sted i Bugge & Authens juvelérverksted i Oslo. Benytt muligheten til oppleve en romantisk helg sammen, hvor dere lager deres egne unike ringer.

Valg av gifteringer er en emosjonell prosess, da disse ringene skal bæres med stolthet og glede gjennom hele livet. En slik workshop vil kunne bidra til å styrke ringens mening som symbol. Det blir noe helt spesielt å kunne bære ringer man selv har vært med på å lage for hverandre. Her vil man aktivt delta i produksjonen av sine ringer – fra å tenke ut design, velge type metall og farge, samt smelting og lodding av gull. Derfor blir hver ring unik og “one of a kind”. På verkstedet vil man få faglig veiledning av dyktige gullsmeder under hele prosessen.

Pris 7950,- pr. pers. for begge dager + forbruk av gull pr. gram.

Prisen pr. gram for 14 kt. gull (585) er for tiden 850,-/gr. inkl.mva. Gullet veies når ringene er ferdig. Dette er nettopriser, da arbeidet med å lage ringene gjøres selv. Prisen avhenger av om man ønsker å bruke gult, rødt eller hvitt gull. En giftering veier normalt mellom 4 og 7 gram, avhengig av hvilken design man velger. Dette er ca. halv pris av hva ferdige maskinlagde ringer ville kostet i butikk, og 1/3 av prisen i forhold til hva håndlagde ringer ville kostet å få laget hos gullsmeden. Dette betyr at man minimum sparer inn den ene kursavgiften på selve ringene.

Ønskes diamant eller annen type sten i dameringen, vil dette kunne tilbys til en meget gunstig spesialpris. Dette arbeidet gjøres i etterkant av kurset av en erfaren diamantfatter, før ringene tilslutt leveres ut i vår forretning på Paleet.

Vår samarbeidspartner Grand Hotel tilbyr dere overnatting med romantisk roomservice til en ekstra hyggelig pris. Ta kontakt med oss om dere ønsker overnatting på ærverdige Grand Hotel i forbindelse med denne helgen.

For mer informasjon om ledige datoer eller andre spørsmål send oss en mail. Vi håper å skape en uforglemmelig helg for deg og din utkårede i Oslo.

NB Vi har kun plass til 3 par på hver workshop – så her er det viktig å være tidlig ute.

Tilbakemelding fra tidligere workshop deltager:

«Dette er den perfekte opplevelse for fremtidige ektepar. Man får unike ringer med en dypere betydning som varer livet ut! Anbefales på det sterkeste! Takk for denne opplevelsen, vi vil huske den resten av livet!»