Giftering workshop

Lag dine egne gifteringerValg av gifteringer er en emosjonell prosess, da disse ringene skal bæres med stolthet og glede gjennom hele livet.

En slik workshop vil kunne bidra til å styrke ringens mening som symbol. Det blir noe helt spesielt å kunne bære ringer man selv har vært med på å lage for hverandre. Her vil man aktivt delta i produksjonen av sine ringer - fra å tenke ut design, velge type metall og farge, samt smelting og lodding av gull. Derfor blir hver ring unik og "one of a kind". På verkstedet vil man få faglig veiledning av dyktige gullsmeder under hele prosessen.

Vårt mål med dette er at deltagerne skal kunne se tilbake på denne helgen som en minnerik og hyggelig totalopplevelse.

Workshopen går over en helg (lørdag morgen til søndag ettermiddag). Vi jobber også med å kunne tilby en romantisk hotelpakke for de som ønsker overnatting.


Neste workshop avholdes HØSTEN 2018. for å melde deg på send oss en mail, så tar vi kontakt. 

NB Vi har kun plass til 3 par på  hver workshop - så her er det viktig å være tidlig ute.

Pris 7450,- pr. pers. for begge dager + forbruk av gull pr. gram.

Prisen pr. gram for 14 kt. gull (585) er for tiden 495,-/gr. Gullet veies når ringene er ferdig. Dette er nettopriser, da arbeidet med å lage ringene gjøres selv. Prisen avhenger av om man ønsker å bruke gult, rødt eller hvitt gull. En giftering veier normalt mellom 4 og 7 gram. Dette er ca. halv pris av hva ferdige maskinlagde ringer ville kostet i butikk, og 1/3 av prisen i forhold til hva håndlagde ringer ville kostet å få laget hos gullsmeden.

Dette betyr at man minimum sparer inn den ene kursavgiften på selve ringene.


Ønskes diamant eller annen type sten i dameringen, vil dette kunne tilbys til en meget gunstig spesialpris. Dette arbeidet gjøres i etterkant av kurset av en erfarnen diamantfatter, før ringene tilslutt leveres ut i vår forretning på Paleet.


Ta gjerne kontakt på mail om du ønsker å vite mer om dette nye unike konseptet.

 

Tilbakemelding fra tidligere workshop deltager:

Dette er den perfekte opplevelse for fremtidige ektepar. Man får unike ringer med en dypere betydning som varer livet ut! Anbefales på det sterkeste! Takk for denne opplevelsen, vi vil huske den resten av livet!