Våre konkurransevilkår

Gullsmed Heyerdahl arrangerer en konkurranse hvor en kunde kan vinne en reise for to til Maldivene til en verdi av NOK kr. 50.000,-. Premien kan ikke overføres eller byttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurranseperioden varer til 30.06.2022. Du må være over 18 år for å delta.  Deltakelse i konkurransen er personlig, og kan ikke gjøres på vegne av andre.

For å delta i konkurransen må man kjøpe en forlovelsesring hos Gullsmed Heyerdahl i perioden frem til 30.06.2022. Denne er å anse som et lodd i trekningen. Dersom kjøpet heves før trekning er ikke deltakelsen lenger gyldig. Man kan kun delta en gang per person.

Vinneren av konkurransen trekkes tilfeldig. Det utropes én vinner, som blir kontaktet av Gullsmed Heyerdahl via e-post og/eller SMS i tidsrommet 01.07.2022 og 14.07.2022. Dersom vinner ikke svarer på henvendelsen innen 14 dager trekkes en ny vinner.

Reisen blir levert av Manta Reiser i form av et gavekort på NOK kr. 50.000,-. Det vil være mulighet for å legge til ytterligere beløp for å endre reisen i tråd med egne ønsker.

I tråd med personvernforordningen vil ingen personlig informasjon bli delt med tredjepart eller brukt til andre formål. Alle personopplysninger som blir gitt i forbindelse med konkurransen, vil bli slettet når konkurransen er over.

Gullsmed Heyerdahl er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger, se fullstendige vilkår her. Hvis du har spørsmål om dine personopplysninger kan du sende en e-post til post@heyerdahl.no. Hvis du er misfornøyd med behandlingen av dine personopplysninger kan du klage til Datatilsynet på datatilsynet.no. Du har rett til å be om å få innsyn, be om sletting, retting, begrenset behandling, protest og dataportabilitet av dine personopplysninger.

Gullsmed Heyerdahl-ansatte og deres familiemedlemmer kan ikke delta i konkurransen.

Gullsmed Heyerdahl påtar seg ikke ansvar for tekniske feil eller andre problemer som kan føre til at en påmelding eller bidrag til konkurransen forsvinner eller ikke blir registrert.

Vinnere kan være pliktig til å betale skatt av premien i henhold til norske skatteregler.

Disse vilkår skal tolkes i samsvar med norsk rett og eventuelle tvister skal bringes inn for ordinære norske domstoler.