Over 40 år som ledende i bransjen

  

gullsmedsenior2.jpg 

homaseyerdalweb22.jpg

 
 Sten Heyerdahl - Gründer Thomas Heyerdahl - 2. gen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gullsmed Heyerdahl a.s. ble etablert i 1972 av gullsmed og diplomgemmolog Sten Heyerdahl. Butikken ble etablert på Fritjof Nansens plass og flyttet senere til Hjørnet Fritjof Nansensplass / Roald Amundsens gt. med Norges 3. største gullsmedforretning.

Heyerdahl ble raskt kjent som en av Norges ledende gullsmeder innen spesielle smykker, diamanter og perler, og satset tidlig på merkevarer og høy kompetanse i forretningen.

I 1991 ble filial etablert på CC-Vest. Et senter som mange mente dengang var en håpløs etablering, men som i dag er blant Norges beste kjøpesenter med høyest omsetning pr. kvadratmeter i Oslo. CC-Vest ble i 2006 kåret til Norges beste kjøpesenter (kjøpesenterprisen).

Stens sønn Thomas Heyerdahl begynte i selskapet i 1994 og etablerte filial i Karenslyst allè på Skøyen i 1996. Han tok over som daglig leder og eier av selskapet i 2007.  Thomas har fornyet selskapet de senere år ved å utvikle nye innovative produkter sammen med internationalt kjente selskaper. Han har også fornyet selskapets profil og visuelle uttrykk. Dette resulterte i at Gullsmed Heyerdahl a.s. vant Næringslivsprisen 2009 i konkurranse med mange nominerte selskaper fra hele Norge.

Vi er i dag 25 motiverte, faglig kompetente medarbeidere i 3 filialer på Oslos vestkant.