Emotions

Gifteringer i særklasse

 

En ring er ikke bare en ring. Det er mange ulike gifteringer på markedet med forskjellig kvalitet og holdbarhet.

Emotions ringene er av høy kvalitet til markedets beste priser.  Emotions ringene har detaljer du selv kan avgjøre, noe som gir deg din helt spesielle ring. Du kan velge blant mange ulike profiler (former), bredder overflater og metaller. De aller fleste ringene leveres i gult gull med høypolert overflate. Gjerne med buet innside for økt komfort. Med tanke på at gull slites og skal brukes over svært mange år – hver dag – kan det være lurt å velge en litt tykk skinne og en overflate som bare blir finere og finere etter som årene setter sitt preg på ringen. Hvitt gull er også blitt mer og mer vanlig. Kanskje spesielt fra Emotions da disse produseres uten bruk av rhodium noe som gjør de like enkle å pusse opp som gult gulls ringer.

Platina er også kommet mer i skuddet. En ring i platina er regnet som meget eksklusiv. I tillegg til at den føles solid og god pga den høye egenvekten så er metallet også seigere enn gull noe som gjør at den slites på en annen måte enn gull. Ringen beholder massen og blir ikke tynnere selv om den også selvfølgelig tar riper. Da kan den imidlertid bare pusses opp igjen, fordi den ikke er overflatebehandlet. I denne kolleksjonen finnes det noe for enhver smak. Ringene kan leveres i gult eller hvitt gull samt i platina, med og uten diamanter. 

Bestill gjerne time i den av våre forretninger som passer dere best. På denne måten kan vi sette av dedikert tid og sørge for at dere får den beste fagmessige hjelpen dere trenger. Vi gleder oss til å se dere hos oss. Velkommen!